ADA:PATOLOGIE DE IARNĂ,..PATOLOGIE DE VARĂ

(25-26.07.05)PRIMA REDACTARE !)

 

PROBLEMA DE PATOLOGIE CEREBRALA CU ASPECTE DE FURTUNA ENERGETICA CA SI APARIŢIA BURETELUI SPONGIOS CEREBRAL INTRA – CRANIAN, CA  PSEUDO –TUMORA COMPRESIVA(DATORATĂ EXCLUSIV ? ABSORBŢEIEI ENERGIEI FLUIDIENE ÎN EXPANSIUNE DIN COADA CORNULUI VENTERICULAR LATERAL 2,(o expansiune care în scurt timp pe locul coarnelor lui Amon dă naştere unei prolabări sferoidale care devine mai agresivă prin constituirea unui burete spogios de fribrină arhitectualizată,..pe baza iritaţiei progresive  a coadei glomului coroidian, şi a plexurilor coroidene  ultim posterioare !) INTRACRANIANĂ ÎN TERITORIUL VASCULAR OCCIPITAL  LUNA IUNIE 2005, OBSERVAŢII ..PE CÂTEVA CAZURI CONCRETE !

 

SUSPICIUNEA CA EXISTĂ O MARE LEGĂTURĂ GENERALĂ ÎNTRE ASPECTUL ANATOMIC AL LEZIUNILOR PATOLOGICE ŞI ASPECTUL ZODIACAL, ÎNTR-UN MOD NEBANUIT ! ŞI CĂ PATOLOGIA SUFERĂ UN PROCES DE PROGRAMARE PERIODICĂ PE SCURTE SEGMENTE DE TIMP ANUAL (1-2 LUNI).

 

AŞA CUM ESTE NEBĂNUITĂ MANIFESTAREA ENERGETICĂ SI PARTICULAR –              ZODIACALĂ ÎN CADRUL EFECTUĂRII UNOR ACTIVITĂŢI MENTALE  DIVERSE, OBSERVÂNDU-SE CA DEGAJĂRILE ENERGETICE PERSONALE  PROVOACA DEZORDINEA  FUNCŢIILOR ALTOR PERSOANE DE ALTĂ ZODIE !( într-un mod neaşteptat,..chiar daca persoanele au obisnuinţa convieţuirii , generale  de MEDIU ..şi nu există stare de opoziţie conflictuală !)

 

RELAŢIILE UMANE,DE FACTURĂ DE EMOŢIONALITATE UMANĂ,.. SUNT SUB COMANDA EXPRESIEI ENERGETICE PREDISPUSĂ ŞI INSUFLATĂ( ADAPTABILĂ) DUPĂ PERIOADE ZODIACALE DE CALENDAR ! SUB ASPECT DE CURGEREA TIMPULUI !

 

Asa cum am observat in lunile anterioare perioada ianuarie februarie , apareau un anumti tip de patologii cu aspecte simptomatologice relativ frecvente si de banalitate,..o atingere digestivă asociată cu atingere psiho-vegetativa ,si cu aspecte de dereglari anatomice mai mult functionale,decît Lezionale :  gastrice, biliare ,difuz cerebrale pe traiecte controlate pe caile energetice hipofizare si ale caii Glandei Calosso–Pineale,în cadrul diagnosticării imagistice eneregetice.

 

Aceste aspecte de dereglări consecutive funcţionale şi mai puţin lezionale duc la apariţia statornică a unor tablouri de patologie similară in cadrul constatării cazuistice statistice,  aceiaşi in anumite perioade de timp fixe.

 

Dar ele apareau  ca o copie la indigou mai ales când embriologic în perioade de trimestru 2-3 pre natal se gaseau si unele defecţiuni  funcţional – lezionale identice.

 

Astfel in lunile ianuarie-februarie ale acestui an apareau tablouri clinnice de manifestari dispeptice centrate gastric si bilio – pancreatic,insoţite de tulburari consecutive cerebrale,chiar pe aceiaşi hemisferă ,de ordin circulator ischemic !

 

 Anatomo patologic se prezenta o iritaţie cronica pe mucoasa gastrică fără semne de ulcer gastric sau cu sechele vechi de leziune ulceroasă,antedatată în urmă cu 7-8 ani.

 

La vezica biliară se gasea o iritaţie marcată pe mucoasa vezicală ,cu antecedente de formare de strucutri gelatinoase pseudo-litiazice in perioade asemănătoare ca vechime, şi modificări curente  micro papuloase ,ca aspecte lezionale cronice activate din urmă ( 2 – 3  ani ) ,ele prezentau de cîteva săptămâni recidive şi la consult erau funcţional active( biliar)constituind plaje relativ întinse de aproximativ 1/8- 1/10 din suprafaţa vezicii biliare , alăturat emergenţei  canalului cistic.

 

Pancreatic  se constata o difuză inflamaţie iritativă,cumulată la extremitatea cefalică superior sau pe corp in vecinătate,tot superior.,facultativ era prezentă o inflamaţie cronică pe parenchimul renal,pe un trecut de peste 10 ani vechime de aspect litiazic pe calicele inferioare(sau divers localizate).

 

 Se poate asocia si o afectare  circulatorie ischemică la nivelul coloanei vertebrale lombar si cervical sau în trei segmente toracal inferior, lombar si cervical,cu manifestări de atingere funcţională pe dermatoame medulare la una – două vertebre cu responsabilitate tradiţională la nivelul funcţiei intestinului gros ( L4 – L3 ) sau renală L2 ,sau toracală biliară sau hepatică ( T10 –T8 ), funcţional se prezenta difuze tulbutări motorii ,si parestezii,şi algii difuze,pe membrul aflat pe aceiaşi direcţie cu atingerea ischemică a emisferei cerebrale, îmbrăcind tablou difuz de dureri lombare şi sciatalgie,.. anatomic se constata o afectare iritativa insoţită de edem zonal exterior al coarnelor anterioare medulare si uneori si la nivelul cornelor  posterioare,de aceiaşi parte.

 

Există în mod cert  si o afectare difuza ischemică la nivelul emergenţei nervilor spinali asociaţi in plan funcţional este o disfuncţie de hipoactivitate ,şi de coordonare a grupurilor musculare lombare , mai ales antigravitaţionale (grupul muscular la oblicilor) cu algii transfixiante spre rădacinile pre-pubiene ale muşchilor psoaşi, de aceiaşi parte,..

 

Tabloul se întregeşte cu manifestări nocturne de accese de ischemie musclara ,crampe sau claudicaţii,nocturne la musculatura zonală gambieră ,de aceiaşi parte .

 

Embriologic  se constată o disfuncţie tisulară destul de întinsă gastrică ,de obicei mediogastric dar uneori si fundică ,aproape întotdeuna pe marginea superioară,la nivelul vezicii biliare se constă in ultimul trimestru aceiaşi zonă de iritaţie a mucoasi biliare ,cu aspect papilomatos sau rugos,micro-ansilar,si se constată la zona cecală si la unghiul hepatic depinzînd de colonul ascendent, o marcata zonă inflamatorie peri-mucoasă..

                                                                                     ***

ADA: PATOLOGIE DE IARNĂ ,…PATOLOGIE DE VARĂ

 

Problema de patologie cerebrala cu aspecte de furtuna energetica ca si apariţia buretelui spongios cerebral intra – cranian, ca  pseudo –tumora compresiva datorată exclusiv ?! Absorbţeiei energiei fluidiene în expansiune din coada cornului ventericular lateral 2,(o expansiune care în scurt timp pe locul coarnelor lui amon dă naştere unei prolabări sferoidale care devine mai agresivă orin constituirea unui burete spogios de fribrină arhitectualizată,pe baZa iritaţiei progresive  a coadei glomului coroidian, şi a plexurilor coroidene  ultim posterioare !) Intracraniană în teritoriul vascular occipital  luna iunie 2005, observaţii .. pe câteva cazuri concrete ! ( se vor adăuga încă două noi cazuri de la Babadag …de azi !..27.07)

 

Suspiciunea ca există o mare legătură generală între aspectul anatomic al leziunilor patologice şi aspectul zodiacal, într-un mod nebanuit ! Şi că patologia suferă un proces de programare periodică pe scurte segmente de timp anual (1-2 luni).

 

Aşa cum este nebănuită manifestarea energetică si particular –              zodiacală în cadrul efectuării unor activităţi mentale  diverse, observându-se ca degajările energetice personale  provoaca dezordinea  funcţiilor altor persoane de altă zodie !( într-un mod neaşteptat,..chiar daca persoanele au obisnuinţa convieţuirii , generale  de mediu ..şi nu există stare de opoziţie conflictuală !)

 

Relaţiile umane,de factură de emoţionalitate umană,.. Sunt sub comanda expresiei energetice predispusă şi insuflată( adaptabilă) după perioade zodiacale de calendar ! Sub aspect de curgerea timpului !

 

                                                                             ****

Cazul 1.

AADDC. Examenul genetic al fetitei Turner prima varianta de patologie zodiacala descrisa ianuarie- februarie (ce legatura are cu artezianismul ? universal )

Examenul genetic al fetitei turner 1.

 

   printr – un foarte scurt examen am hotarit sa caut aspectele dezordinei gentice cromozomiale la fetita “turner”, si asa cum am banuit sunt mai multe necunoscute,.... Si notutati aparute .

 

   examenul fetitei a fost urmat de examinarea genetica a batrinei cu aceleasi malformatii congenitale si disfunctii digestive abdominale, ...

 

Ce  s – a  constatat :

   În primul rind, in ambele cazuri , atit de diferite ca virsta , dar cu tulburarile digestive aproape identice la virsta embrionara ....

 

.....( este vorba de o afectare a unui segment duodenal  comun    duodenului d2 si d3 cu ingrosarea si cartonarea conjunctivala tuniciala     si hipertrofiere a mucoasei , insotita de o anomalie de constructie  initial – superior coledociana , si de o tulburare a rotatiei si a inglobarii mugurilor initiali pancreatici superiori , cu afectarea predilecta a canalului stenon ,si a prezentarii unui manson ingrosat de comunicare cu un canal warton de functionalitate, aproape normala ) ,...  S – au prezenta multe coincidente   dis – genetice , cromozomiale :

 

Astfel:

 

   cele doua cazuri au modificari functionale si modificari lezionale care    se situeaza pe ambii cromozomi x1 si x2, ... Realizindu-se variante diferite de asamblari disgenetice ale cromozomilor x1 si x2  in principal mozaicari de prezentari  a  variantelor ( in  proportie  relativ reduse 10% - 18%  45 X0,  sau 47 XXX ) inglobate  cu  aspecte  normale  de  celularitate .

Si aspecte cromozomiale Cs.46 XX,... Insotite de asociatii permanente de  afectari  cromozomi  Cs.13  sau 13 – 17, sau  Cs. 4 – 13 – 17  ( dintre cromozomii de mijloc ai hartii genetice ) , fara a  se uita afectarea seriei celor 3 cromozomi initiali Cs.1 pina la Cs.3, si   in care numai Cs. 1 este mereu permanent  disgenetic multi – functional    si  lezional :

 

Prima  identitate : Cs.1 ??( ierarhic diferit exprimata lezional – functional,... De la caz la caz ) :

Este identitatea  cea mai clara de la cormozomul Cs X1, al fiecarui caz .

 

 A doua identitate : ,si asemanare,.. Se trece in contul aspectului cromozomului Cs.13 ,...

 

   care de departe devine un cromozom cheie pentru afectiunile comune ale celor doua cazuri  !!,...

 

 A treia identitate : de modificari cromozomiale se produce la prezentarea disgeneziei cromozomului Cs.4 care apare cu disgenezii evidente  si asemanatore, ca amploare,  ca si la  cele persistente si la cromozomul  Cs.13 (evident nu identice ).

 

  În privinţa unor asemănari mai  puţin identice sunt  afectarile cromozomului Cs.1   ( mai importante ierarhic),similare cromozomului Cs.4 ( la fetita) ,urmate de modificarile de  la cromozomul Cs.3 si mult mai reduse la cromozomul Cs.2(la fetita), si care la al doilea caz ( la adulta) nu exista !

 

  pe cind,.... La femeia adulta, modificarile cromozomului 4 sunt dublate de modificari aproape la fel de importante la cromozomul Cs.5,...

 

   pentru a compara aceste noi cazuri cu altele vechi subliniem ca la aceste vechi cazuri se prezentau mozaicari de ipostaze lezionale – functionale diferite de cromozomi Cs.X1 si X2 , .... La care era prezent intotdeauna cromozomul Cs. 13 ! Cu anumite disgenezii ,

 

   va urma  , pe linga descrierea tulburarilor concrete ale perechii  cs.x1 sau  cs.x2  si a celorlalti cromozomi incriminati si ....examenul celularitatii recoltate din zone  cu tisularitatea afectata , (comparativ pe algoritmul componentei nuclear – citoplasmatice) si cel genetic al parintilor  fetitei, ( in viitor) .

 

                                                                     **  **

Cazul 2.

“URMELE UNEI VINDECARI TAUMATURGICE A UNOR MALFORMATII CONGENITALE TIMPURII, CARE DEVIN INEXPRESIVE POST NATAL , PRIN CORECTIE TAUMATURGICA IN ETAPE : MINIMA  PRE – PUBERTARA, CORECTIE EVIDENTA  , INCIPIENTA LA VIRSTA VIETII SEXUALE, CORECTIE COMPLECTA  FUNCTIONAL SI MORFOLOGIC LA VIRSTA DE 4O DE ANI, LA UN CAZ CLINIC EXAMINAT INTIMPLATOR, LA VIRSTA DE 49  ANI, CU ACUZE DE SINDROM DISPEPTIC ; PENTRU VERIFICAREA(Controlul)UNEI RADIOGRAFII GASTRICE! ”   15 - 23.07.2004.

 

   Acest  caz clinic impresioneaza prin situatia demonstrarii unei activitati Taumaturgice neasteptat de definita la o persoana in virsta de 49 de ani, deci la virsta a treia , care se prezinta la examenul medical pentru un banal Control de rutina a rezultatului unei radiografii gastro – duodenale, efectuata intr-un serviciu alopat , pentru o banala (in fond, plina de neclaritate ) simptomatologie de Sindrom Disfuncţional abdominal superior, cu expresie difuză dispeptică frustă , cu accentuări periodice !,....

 

  Dar, cu o cronicizare de peste 8 –1o ani !,... aşa cum a declarat pacienta la sfirsitul examenului efectuat ( fara control anamnestic initial, ca etapa tehnica a diagnosticarii !,initial nici buletinul radiologic nu a fost examinat /cunoscut/,.... de operatorul energetic Medical ).

 

  De la pornirea efectuarii Examenului  se constata o suferinta difuza functionala , descrisa energetica de o anumita impiedecare a Dinamicii Energetice,pe un traseu gastro  – duodeno – intestinal,care functional prezenta o crestere a Secretiei Mucoide, de protectie, fara semne gastrice decit al unei gastropatii cronice , hepretrofice , hipofunctionala (an aciditate secretorie ) cu o greutate a traversarii sfincteriene pilorice si o dubioasa prezentare la trecerea duodenala a parcusului pe duoden I si II,...

 

 Un Colecist difuz inflamat ( ca si tot teritoriul gastro –duodenal.) Hiposecretor, cu mucoasa ingrosata, si cu semne indistincte de arhitectura ciudata a interiorului corporal , dar mai ales al mucoasei vezicii biliare interne,...

posibile Semne de Tunica musculara ingrosata sau hipertrofiata,... difuze semne de Valurire ale Conturului intern al colecistului, altfel fara formatiuni litice, dar cu aspect gelatinos  de pre-noroi biliar !,... practic situatia valurilor difuze si indistincte la examinarea rapida (cea mai recenta tehnica de examen vizual mijlocita de glanda embrionara Vitelina – Porta,lob sting Hepatic),...

 

O extrema Constientizare a Informationalitatii Mentale Subliminare,Corporale in discurs Biologic )!,...

 

fara a se putea recunoaste cu claritate prezenta de Septuri dimenesionale,... (dacă au existat ele sunt foarte mobile si permisibile continutului !)... iar Tranzitul secretiei biliare Colecistice  este relativ pasager , Normal dar cu o viteza de evacuare hipofunctionala !*,...

 

( acest element de Nuanta de Examen Tehnic !... S-a adugat secretiei mucilaginoase gastice* abundente si a constituit impreuna cu starea suferintei* difuze hepatice un Semnal de Alarma , pentru JUSTIFICAREA trecereii la Examinarea Tehnica Obligatorie in perioade  mai timpuri !.. Apare prima Necesitate Expresa a examinarii pe etape de virsta, si eventual Embrionara ! ),...  ceea ce sa – a  si facut dupa examinare a Ficatului !

 

Examinarea Ficatului: a fost ca aspect Morfologic indecisa,..  (este subliniată Saracia termenilor descrierii Morfologice !,.. cu aparenţă de Normalitate !),...dar cu o încarcatura de dis –  functionalitate prin HIPOFUNCŢIE SI SECREŢIE Gelatinos – Mucoidă ! ,... (cu aspect de curgere energetica uleioasa, in Aspect General si difuz ! ,... o manifestare de dinamica energetica anormala, care ascunde aspecte ciudate Morfo-functionale ! )...

 

 

Vom vedea mai tirziu !... Rostul acestei decizii lipsite  de considerente de consum mental al Profesionistului !,... dar Recomandata si Ceruta de o incadrare Informationala de Previzie,.. intr-un  profesionalism dedicat stiintei si suferinţei pacienţilor !

 

  Observăm ca acest aspect este reieşit din alambicată Evoluţie de la malformaţia Embrionară , semnalată ca aspect distinct de la 6 luni de Viata Embrionară la Funcţionalitate Reparată si Malformaţie Corectată aproximativ Morfolorgic  total !... in jurul virstei de 37 de ani !

 

ESTE PRIMUL CAZ DE CORECŢIE MALFORMAŢIONALĂ ATIPICĂ! ,... ca efect al Funcţiilor Echipajelor de Salvare Energetice Embriologic – Endocrine subliminare Taumaturgice,la patologizări malformante embrionare,..rămase prezente din ce in ce mai discret pina la virsta de 35 – 37 de ani ), Evenimente Embrionare de Ultima Perioada (Trimestru), care au suferit efectul taumaturgic de STOPARE A PATOLOGIZARII Unor Organe Vitale prin  Preluarea si transferul  Patologiei Parenchimatoase catre Organele Cavitare , proces capabil de a stinge patologia si de a opri functia transformarii Morfologic Malformationale treptat la cote aproape de ” 0 ” (zero),... cu vindecarea treptata si a tulburarilor functionale , care s-au manifestat pe parcursul afectarii teritoriilor  Cavitare  compatibile cu manifestarile Embriologic Endocrine Taumaturgice ! Cu toate ca pacienta prezintă la examenul citogenetic  Cromozomial disfuncţii cromozomiale  moderate la cromozomii : Cs. 4 ;13 ; si 3;(X ?).

Este o insumare a unor observaţii care contureaza o boala cu simptomatologie clara neurologica si extrem de periculoasa :exitus subit !,la varianta cu iritaţie a glomusului  plexurilor coroide,ale cozii ventricolului II… aşa s-a întîmplat si la cazul T.ana.cu !),este prelucrat în proporţie de 40-50 la suta..va aparea în curând pe site ! Agresiune chimică alimentară cu determinări neurologice pe fond intens alergizat ….

 

A DA   PROBLEMA DE PATOLOGIE CERBRALA CU ASPECTE DE FURTUNA ENERGETICA SI APARITZIA BURETELUII  SPONGIOS  CEREBRAL   INRTRACRANIAN .