CADUCEUL LUI ASKLEPIOS . SACERDOTALĂ EVIDENŢIERE, PRIN ASKLEPIOS SI CADUCEUL SĂU !,.. A SISTEMULUI PORT HEPATIC !,.. MINUNE DE CONSTRUCŢIE BIOLOGICĂ FUNDAMENTALĂ  PENTRU FIZIOLOGIA ENERGETICĂ.

 

 

Acuma si azi aceste obiceiuri pot parea ciudate ,dar credem puternic ca aveau semnificatzia lor,in cadrul constientizarii  initziale a denumirii, O Nominalizare constientizata declanseaza cunoasterea ,trezirea evidenţelor si a tuturor calitaţilor desmorţite ,devenite active,chiar foarte active ,.. Ele născute ! ,… nu Ele  venite la tine !!  Principiu care se aplica chiar Vantului,..cand il constientizezi prin declamarea nominală chiar secretă ..mentală, îi trezesti…( ca într-o invocare  ritualică ) forţa ! ,si ea este infint mai mare decît sosirea sa ,..sub formă  de suflare sau adiere !

 

….Posibil ca sa se modifice fortza energetica catre spiritualul entitazii care-l denumeste  secret , sau sa-si schimbe forma calitatilor definitorii, ale aliajelor de "tije energetice", directzie, infasurare, timp de reunire in bucla, timp de cadentza ? ,… secventialitatzi !)

 

Si ajungem la acest aspect si realizam o noutate de interpretare a cuduceului  lui Aesculap,.. cel care este fiul lui Apollo si este socotit zeu grec si apoi preluat de romani ca zeu al medicinii ACEST CADUCEU CA SIMBOL AL SANATATII DATE DE STRADANIILE TAUMATURGICE ALE MEDICINII DE LA INITZIATORUL SAU ZEIESC ESCULAP(Aesculap) sau grecescul Aesklepios este un ciudat semn care a avut multe si ciudate interpretari, legate de forma si componentza sa  si de incifrarea simbolurilor de sanatate si medicale ,..

 

.. Aceste descriptzii s-au bazat pe diferite interpretari :interpretari plecate de la forma serpilor afrontatzi, similari dar inversatzi,socotindu-se ca este o multiplicare a intzelepciunii ,de la multilpicarea simbolului de animal,sarpele cu o desfasurare verticala,… ca erau aforntatzi asta simboliza inchiderea ciclului lor de esentza : de aplicarea si intemeierea sanatzii,..si controlul ei !.. aceasta se vede din pozitzia activa verticala si serpuita in miscare, se spune de fapt ca sanatatea se face prin eforturi de aplicare a invatzaturilor zeului,si prin eforturile corpului (similar cu corpurile animalelor) dar si prin inteligenta  (simbolul sarpelui)  si recunoastere si aplicare a stintzei zeiesti adusa de forma globala, rezultata prin simbolul general al unui caduceu,acesta simboliza prin componentza : o bagheta centrala ,de tip uni fascial de ax central (Lictorian !) la care se asociaza pe lateral simbolurile intzleptzesti ale serpilor  sinusoidali care se incolacesc urcindu-se spre cer intr-o armonie perfecta ascensionala dar inversata,alt semn de regalitate si sacerdotala influentza,…si adaugandu-se faptul ca ei sunt incolacitzi sacru in mai multe inele,..

 

..Acest devine de fapt o infatzisare de ritual ezoteric ,mai ales ca doua elemente ne dau de ginadit cu semnificatzia lor :aripile cere sunt atasate caduceului pe lateral, ele cuprinnd semnificatzia generala de insotzitoare ale vestilor,.. vestile legate de starea pacientului si vestile legate de manoperele efectuate de vindecator, apelarea sa obligatorie la ajutor al zeilor,… care patroneaza epicul ajungerii la boala, si persoana cuprinsa  de boala,… cu imprejurarile ,.. care au atins  si ofensat vreun zeu !....

prezenţa vergelei lictoriale : Simbol ca acel care o poarta,… duce cu sine semnele unui zeu,.. El este zeu !.. si chiar al adevarului zicerii lui Zeus,.. marele patron al Olimpului

 

.. iar afrontarea la capete ale celor doi serpi indica maxima intzelepciune a dulaitatzii de fortze.. combinate,dar care nu-si parasesc sensurile in afrontare si sunt de o dualitate perfecta  , ca si sintagma real neadevarat afrontat cu irealul adevarat , criteriul de real fiind dat de aspectul de functzie oglinda,sau carte de joc, dupa dictonul ce este sus este si jos uitandu-se adugirea ,da este exact dar inversat ca imagine si ca sens ,…energetic,o de dublare,care ca toate acele lucruri care in sintagma unitara a doua fiintze …inseamna totusi universul nostru  legic ,normal,dar si nonfizic, sau ezoteric !( doi gemeni, dioscurii, doi calaretzi pe un singur cal,..doi serpi afrontatzi,...luna din cer si oglinda pe ape,cele doua fetze ale astrului ,pe scut si sub scut etc,.. ingropat si ..reinaltzat !

 

 De fapt nici nu ne indoiam ca ascendentza lui Asklepois cel grec de (ca) fiu al zeului micsorat ,.. dar foarte primitv numit de greci Apollo,.. cu larga sa faima de zburator si conducator de qvadriga cu 4 armasari albi ,echipaj bogat în podoabe de aur,care repeta mersul soarelui pe cer,posesor al unor puteri zeiesti,si cu sigurantza odata de mult adversar al lui Zeus !,…coborat discret la o poziţie secundară ,faţă de stăpânul norilor si al fulgerelor si al unui lacas de piatra muntele suprem Olimpul zeiesc.. el Apollo a avut un fiu cu o zeiţa  a naturii silvestre ( ?) de la care l-a avut pe Asklepios zeul medicinii si al tamaduirilor, si al carui destin a fost legat de binefacerile facute oamneilor, pina a suparat definitiv o mare zeitza (pe Hera ?) care i-a dorit moartea si a si realizat-o prin intimplari potrivnice fiului lui Apollo,acesta l-a induplecat pe Zeus ca să repare nedreptatea acordîndu-i un loc ceresc fiului său pierit,.. si acesta a fost ridicat la ceruri. Dar intervine spiridusul cercetator si vede ca la  componentele caduceului există o mare asemanare cu o anumită segmentaţie anatomică,bănuită de o semnificaţie majoră in biologia embrionara umană :

astfel se recunoaste axul lictorian ca semnificand intestinul primordial,..digestia maxima !" Nutricia " !,si pe partea stinga a curburii maxime şarpele (aproape dioscur embriologic !) care sintetizeaza forma finală a venei viteline stângi după construcţia de la 2,5 – 3  luni a embrionului uman  de 35 de mm /care/ duce la realizarea sistemului Port hepatic ! aspectul real anatomic ( Portal hepatica heraldica ! ), cu toate parţile atrofiate si şterse  … si dispărute !cu păstrarea unor mici fragmente din  vena Vitelina dreapta si beneficiind de construcţia( heraldică ?) a celor doua vestite inele de anastomoze transversale !,deci capul acestui şarpe al lui Asklepios este capătul venei Viteline drepte care s-a încorporat totusi la vena Vitelina stinga conform Marelui plan anatomic, armonie universală a biologicului,cel care anuntza progresul biologic  al vietzuitoare lor universului ! " Planul sistemului Port ",cel dintai si cel mai admirabil plan biologic de construcţie,.. Perla a universului ( a carei simbolistica o găsim si  la alte timpuri  arhaice codată si incifrată,..

 

.. si sub altă forma ,ca descriere a sistemului port hipofizar,(port general) sub forma buzduganului măciulie " todool " tibetană, obiect sacru purtat de primele si cele   mai inalte zeitatzi  vedice( Shiva ,sau/ si Indra ?),facînd aluzie la imaginea Acceleratorului port hipofizar energetic,..circulant si cu aspect mobil si pulsator !..la nivelul sau si deaspra sistemului Venei Porte constituite prin contorsionare şarpelui sting cu maxima curbura centrala ,.. se va raspindi si risipi intrat în aripa de deasupra sa   intr-o varietate fragmentată.. ale venelor Viteline din ramul respectiv prin hotaritoarea contribuţie a celularitaţii cordoanelor de hepatocite cu funcţie programata,de a fragmenta si reorienta sistemul aferent capilar – pre – capilar,si care întrunind si afrontarea superiara a venelor hepatice eferente isi vor complecta etajul eferent de capilare porte de afrontare în construcţie,dar aceasta este treaba constitutivă a aripii de semnal de cunoastere, hermes-hermetica !..şi care am pretenţia ca retrimite la aluzia creierului visceral : abdomnal hepatic portal vitelin energetic !,sediu al gândirii vegetale , sau viscerale,..

 

..daca admitem binevoitor aceste aserţiuni atunci denumim aspectul acesta real anatomic si energetic, ca adevăr fals fizic !, in consonanţă a dualitaţii  hermetice (ezoterice),si atribuim celuilalt frate de imagine : O poziţie contrara care ar fi putut exista anatomic dar programarea a impiedicat existenţa viitoare in creştere embrionară a celei de a doua verigi de dezvoltare,cea reala ,..dar virtuala,energetica, invizibila,( o faţa nevazuta a lunii !,zisă singura adevarată si asemănătoare, ca şi copia lunii oglindite din lac,..faţa de astrul văzut în cer !) şi dintr-o dată avem propunerea avansată pe temeiuri anatomice a existenţei posibile a unui aspect de sistem port hepatic energetic care este afrontat,.. la primul zis real, cel anatomic  si care prin functziile sale asigura acomodarea  fiinţei si are rolul său fiziologic si fiziopatologic ?! Consecinţele acestei supoziţii  ,care poate devenii o dogmă !! şi o ilustrare a virtualului biologic !...

 …sunt o serie de normale intrebari : 

1. dece biologicul  a avut nevoie de o astfel de dezvoltare a unui subsidiar, sau dimpotriva esenţial energetic aspect !, de l-a făurit si mai ales l-a păstrat ?

2. dece  a ales calea virtuala ,anatomica de la o anumita etapă de 8-10 săptămani embrionare ,.. de a-l creşte şi constitui anatomic aparent real,... ca apoi să-l şteargă prin comenzi de organizatori embrionari din această faza şi de a-l păstra numai virtual,dar întocmai ,cu toată fiziologia si fiziopatologia lui..

3. dece si cum se face aceasta programare pe două planuri integrate anatomic real ?,..  si virtual anatomic ?

4.  ce consecinţă are existenţa ?.. acestor planuri,cum divid acestea corpul biologic ?:

 

* este un beneficiu ? ,ajuta menţinerea biologicului anatomic la cote înalte?

     * se poate renunţa la el ? (cu care).. consecinţele ?

* care sunt relaţiile  sale cu mentalul si funcţia idatică ?

* care sunt relaţiile legate de tehnici ocolitoare de înmultzire prin tehnici         aleatorii ?,clona ? exista mai multe tipuri de clone,numai mentale sau mixte ?

*exista si in biologicul natural astfel de modalitatzi de inmulzire sau chiar de transferuri ?

 

*transferuri de entitatzi mentale ,incorporate virtualului sau A-biologicului ?

* si consecintza acestor existentze  mentale A-corporale ?Lucifer este energetic si virtual,.. dar cu unele legaturi presupuse cu mentalul colectiv ?

*ce legatura au acestea cu presupusele forme  sacre care dirijeaza dupa personalitate si calitatzile lor… umanul,… alaturi de el, in cerurile traditzionale ?

* Exista doua forme de agregare cea anatomica si cea virtuala,doua lumi ?sunt

interdependente: ca rost,rol,..si cum functzioneaza mentalul global al fiecareia?

 

*Dece s-a ales aceasta dichotomie ca ideala?,…ca o rezultanta ?,..este locala, universala ? trebuie sa ne asteptam la contacte virtuale ?..cum le recunoastem ?

*Exista un beneficiu de feed-bak anatomic si supleere virtuala la corpotalitatea dichotomica ?

*dichotomia corporala se afronteaza,.. sau exista alaturi,.. sau impart spatziul prin suprapunere,… o alta dimensiune,

 

* este posibila recunoasterea acestei stari de fapt ? trecandu-se peste programarea initziala de impartzire pe  Cele doua cai,..

* ce rol are uitarea, sau dificila recunoastere, sau opozitzia dogmatica, este programata numai la mentalul uman ! ,si dece Cel animal nu sufera un acelasi mod de impunere,… ca rezolutzie de instiintzare … cel putzin ?

 

* dece anumite civilizatzii au avut acces la cunoastere !... cunoasterea acestor fenomene si altele au fost vaduvite,… daca nu chiar interzise ?!

* dece  stadiile de cunoastere porneau initzial la inceputul de civilizatzie, iar dupa aceea erau preschimbate in esentza ,fiind limitate abuziv ! la partea non-virtuala ?

*dece uneori infaptuirile miraculoase,se leaga obligatoriu de reunirea cunoasterii  si anularea mentala a dichtomizarii  initziale,ca intrepatrunderea  a celor doua linii de cunoastere mentala ?

 

* ce legatura are… aceasta cu viul si fenomenul mortzii ?

 

* cum se agreiaza si daca exista sistematic legaturi fiziologice intre cele doua siisteme biologice?,si daca da consecintza acetor legaturi cu sanatatea biologica ?, si buna functzionare a mentalului.. ?...individual si colectiv ?

* Ce consecintza are fatza  de elaborarea de emotzii,  sau a emotzionalelor ?

* care este tiparul bolii : o neintegrare fiziologica a sistemelor ?, o desintegrare a legaturii ? sau o translare de planuri in dimensiuni  diferite?,asa zisele planuri paralele?

 

 

                                          **  **

 

 

A C A D COPYE SCAERTDOTALA EVIDENTZIERE PRIN AEKLEPIOS

Q Z H X A  VANTUL CARE MIMEAZA…ENERGIA  ENERGETIKON