SACERDOTALUL ENERGETIC CARE SE TRANSMITE IN FAPTUIREA DOMESTICIRII IN TIMPURI ANCESTRALE ! PERECHEA OM – OM SI OM ANIMAL,..SENSUL VIEZII COMUNE ! MITICUL EMOTZIONALITATZII ENERGETICE !

 

 

 Sacerdotalul energetic care se transmite de la initziatorul definit ca o cumulare a cognoscibilitatzii si transformare a citirii semnelor in citirea documentelor energetice si marea sa capacitate de a transmite emotziile celor din jur mai mult  sau mai putzin domesticitzi de atractzia nesatzioasa de a stiii ,cunoaste si de patrunde iluminatzi in detaliile cognitive ale cunoasterii !

 

 

 DIN MOMENTUL IN CARE SE CONSTIENTIZEAZA O DEOSEBITA APLECARE CATRE ABSORBTZIA FIINTZELOR VII,.. IN FOND,.. INTERESATE SUNT MAI ALES CELE DOMESTICE,.. SI DE COMPANIE,..

 

 

…care prezinta o mai crescuta inteligentza ,care se lasa mai lesne observata prin numeroasele clipe aflate ochi in ochi cu stapanul,socotit de fapt un partener valabil , recunscut drept companion de drum,si  de viatza ( de fapt un calaretz asezat pe acelasi cal in fatzaavind alaturat de el si animalul- fie pasarea de pe umar, fie calartzul doi,fie animalul socotit de noi totemic !) ,credem noi, ca oameni si stapani !... si care da posibilitatea in fatza faptelor scecventziale,de a fi recunoscute atit ca fapte epice ( simple epice de fapt de viatza cotidiana !) ..

 

 

…dar si ca administratoare de emotzii simtzite si insotzite mai ales,dar de fapt asigura participarea recunaosterii energetice de la Marele participant energetic la sacrul emotzional cotidian ,aflandu-se in situatzia unica : Eu sunt semn Energetic de cumulare al inteligentzei de stiintza,..cunoastere… constientizata (interpretabila lesne !) si multiplicator de semnale cognoscibile (… si de identificare !)

 

 

.. si pentru ca ( si tocmai de aceea pentru ca o fac fara de  gand !)

 

…le multiplic fara o dorintza anume, le multiplic prin calitatzile mele,.. emotziile mele devin factori de cunoastere si de recunoastere  sic!, …catre animalele,fiintzele care ma insotzesc,..emotziile mele disperseaza si anuntza continuu Recunoasterea  si interfereaza cognitzia celor asociatzi vietzii mele si comportamentului meu , martori de zi cu zi !

 

 

 

… Ei (animalele) ajung din cauza acestor facultazi sa intzeleaga limbajul emotziilor mele, ajung sa recunoasca sintaxa ideatica transmisa imagistic ! de emotzii,… ajung sa le decifreze mai usor.. fiind martori directzi, ajung la cognitzie ca o desfasurare a cognitziei prin mijlocirea cresterii robuste de emotzii repetate,.. de emotzii incarcate cu un bagaj faptic si de(la) intuitzie a faptului (cu imbracaminte ideatica) ..ideatic(si limbaj),incarcate de sensuri practice ,…la care se asociaza mai multe limbaje : limbajul epic al povestiri , limbajul gestic al gesturilor  corpului ! ... limbajul emotizilor asamblate sau reasamblate si corijate de mintea martorului interlocutor, fiintza animala ,(domesticita sau care se va domestici !),el devenind in cadrul cognoscibilitatzii( ca aplicare a realizarii cognoscibilitatzii !)…

 

…. un realizator de prescurtare ideatica prin abstarctzie…  prin procedura de abstractizare.. creatzie de symbol !,..fie ea ideatica*,fie ea Emotzionala* , fie ea desemnata … de un  semnal circulatoriu-vascular-tubular/cavitar… Corporal de deschidere a canalelor de continuitate a fluidului nutritiv sau de simpla crestere –adaugare !(valul de caldura –semnal !) ,…

 

 

…devenind in timp,.. un fin practicant al legaturilor dintre emotziile relevante ale vorbirii si ideatziei stapanului ,(…-prim calaretz), …al abstractizarii sale ideatice si sintezei ,…ca unic izvor de Cunostintza si Recunoastere,… al epicului general sau secventzial !),

 

 

… coordonand intzelegerea, recunoasterea si aplicarea in intregime prin Memorare si devenind un Factor de memorare, insusi !,.. si de inglobare repetata, cu trimitere la situatzii asemanatoare rezolvate la fel sau altfel,.. in care pauzele de liniste si relaxare,.. adauga recunoasterea tactila a fondului emotzional divers si..sau anterior,..sub forma memorarii definitive si a mesajelor ramase nedescifrate,… si ca semne de intrebare asupra rostului de recunoastere ulterioara ( recunoasterea sensurilor de Mesaj),…

 

 

…ajutind imbogatzirea registrelor de abstractzie sinteza si de accentuare a campurilor de simboluri dintre personaje,… Simboluri care capata situatzia de recunoastere,rapida si imediata ( cu referire la timpi epici anteriori,..asa a insemnat atunci acest simbol, si astazi el poate insemna nu prea diferit la fel !)..

 

 

 

..ducind la rudimente de converstzie ideatica intre varfurile : stapin-om(1), ilustratorul epicitatzii de emotzionale,…catre perceptzia martorului de virf (2),.. captantul sensurilor sintaxei ideatice !..

 

 

 

… care treptat devine comuna, si duce la ilustrarea unui mod de gandire.. comuna, o traducere fara grai a unei dorintze de cognoscibilitate oglindite de comunitatea de participare,dintre omul iluminat stapan* si martorul animal* devenit de mult domestic,.. si atasat fidel fatza de  Cel care are capacitatea de a comunica cu partenerul devenit ascultator,ascultator de emotzii si idei..!(cel care ii da esentza gandirii umane pe loc ! si definitiv),..

 

 

 

… Pentru ca prin aceasta legatura …animalul  si Omul capata sensul vietzii de tovarasie !,… sensul cognoscibilitatzii prin intermediar de prim grad : tovarsul-companionul animal domestic de companie !.. si de rang doi acest animal-Alaturat Omului  devenind el insusi… pentru lumea animala a familiei sale… un desavirsit  ilustrator al epicului si un invatzator de cognscibilitate  catre totzi ! participantzii la traiul comun : ..le deschide sensurile vietzii in comun,.. celor mai putzin inzestratzi !,uneori la scara de comunitate chiar unor oameni de virtsa  mai mica,copii, sau mai slab reprezentatzii !

 

 

 Si treptat se realizeaza o mare comuniune de idei,simboluri de sintaxa negraita  de ideatize ( o ideatica aproape un limbaj comun,dar fiind superioara circulatziei ideii vorbite, al articularii !)…ca prin intermediul emotzionalitatzii,… insusite mai complecta ca sens si ca oportunitazi,..

 

 

 Obisnuintza face mai departe totul,momentele de Relaxare,somn..lenevire, sau momentele de Hranire in comun,.. atrage intarirea situatziei !.. cimentarea ei !,.. prin elemente de comuniune,..digestive si de somn-odihna,  si ..care reusesc in cadrul aparitziei elementelor de frica sau de Agresionare,..sa devina o comunicare directa , rapida intre partenerii… emotzionalitatzii Energetice !, …

 

 

 

…si deja suntem prin repetabilitate.. Partenerii Domesticirii Comune ! ..                   .. Omul perfectzionandu-si gradul de receptor al emotzionalitatzii, de ginditor care se joaca cu usurintza cu procesele mentale :

 

de ..sintaxa ideatica,de.. simbolistica, de.. sinteza si abstractizare, de..identificare  de mesaje subliminare curente sau anterioare !,..

 

 

Un rezultat al colaborarii intru intezlegere ! o Adaptare crescuta ..printr-o practica ! (… si  practicare a  unei superioare cognoscibilitatzi!),…

 

 

 …O cognosicibilitate urcata la gradurile inalte ale sintaxei de recunoastere cu simbolistica comuna,cu.. sinteze si abstractizari comune,cu.. atitudini bine stiute comune,egale si memorate, pe baza aproape singulare de Plan ENERGETIC EMOTZIONAL !

 

 

Procedeul s-a repetat desigur si in cadrul comunitatzilor umane si in cadrul stric al familiei,si in cadrul parteneriatului barbat femeie,cunoscutzi sau proaspat intalnitzi ! si tind sa cred ca acesta este un procedeu normal si tipic in lumea biologica purtatoare a rectziei emotzionale si al ideatziei, nascute ca simbol de recunoastrere al epicitatzii comune la participantzi comuni ! de… vorbe.. vorbite si intarite de crestera capacitatzii de pastrare, memorare, simpla sau prin inregistrarea directa…a ceea ce va deveni ,… inregistrare …a scrisului !

 

 

Desigur ca acest lucru se repeta  si cu nastrea sacerdotala a ritualurilor sacre ,care se vor sublima in religii diverse,dupa ce mai inainte vor lua fiintza povstirlie de epicitate comportamentala dupa tipare zeiesti, precedate de tipare si epicitatzi de conducatori legendari !

 

 

                                                                  ***   *

 

 

A C A D SACERDOTALUL ENERGETIC CARE SE TRANSMITE IN FAPTURIEA DOMESTICIRII IN TIMPURI ANCESTRALE !