FOND DE TRIMITERI ARTICOLE LUATE DE LA PRIMITORI 

                                                    

PaMFLETUL CA O NASTERE TIMPURIE : TE SI BUCURI DAR ESTI SI INGRIJORAT, SI CHIAR INTRISTAT DE O PERSIMTZIRE : PAMFLET … CU MIEZ DE GAND !..

 

 

GANDUL : SUVERANUL ABSOLUT… AL CALITATII UMANE ! OGLINDA A  ARMONIEI ENERGETICE !

 

Gandul : Suveranul absolut… al calitatzii umane ! Singura Oglinda mentala naturala care desavirseste evidentzierea Armoniei energetice si o Stimuleaza,prin simultaneitatea gandirii, printr-o evidentziere nuantzata, Gandul face sinteza si legatura dintre etajele de functzionare naturala concomitenta,.. constientizandu-le,facind asamblarea acestor constientizari, Reverberatzia cunoasterii comune prin constientizare diversa si vecina,.. Legatura  simpla printr – o  sprintena ideatzie ,.. Grupuri de viatza " impreuna !",de cimp,padure,animale si nori ceresti …Forme fizice de  cimp - flori iarba,..  copaci -padure, animale si nori ceresti  fiecare cu directia sa potrivita  de miscare, comuna in etaje precise, areale de armonie energetica !

                                                    *

Buna ziua domnilor,am dorinta de a va prezenta.. cu intentii ascuse ? ...aproape un pamflet !

de la Buzau, Cristian Calcan, ( viitorul patron al Gazetei de mail www. http://gand_de_Cal.gazette!,.. si al noului site literar :"New Literrary Forms")

 de la Http://newendocrinology.buzau.ro, ...aproape o revista mixta profesional – literara,…Profesionala pentru ca ea a inceput  Ca "New Endocrinology Medicine Sciences"Research Center,cu un profesionalism exploziv si auto-didact, medical–ezoteric,dar puternic ancorat in realitatea cunoasterii aspre si cenzurate!,..  masurata cartezian cu doctrina medicala a deceniilor 5-6/secolul 20,…      O Ultima zvicnire de interes medical autentic !.. din secolul trecut ! ,..

.. dar si cu participare la numeroase congrese medicale internationale, de profil medical  general si interdisciplinar(endocrinologie,neuro-endocrinologie),fatza de formatia mea de medic internist,(cu peste 36 de ani vechime),..intrat in medicina Energetica(1991) : ca primul creator ,din 1995 al sintagmei de esentza a medicinii stiintzifice energetice,.. copiate si multiplicate la nesvirsit ( imprecis si uneori de rusine !,cu diminuarea sensului adevarat si vechi de peste 5 milenii..) :" De medicina alternativa  complementara  Euro-asiatica Holistica Qigong, acupuncturist-energetica, si ulterior numita Medicina de Informatzionalitate energetica, de Variablitate Combinatorie conex Graf –Fractala..( inlocuitorul Holismului.. perimat) " Do Hishiryo Xin "(tradus din Shaolin limbaj : A gandi.. fara a gandii !), Zazen medical energetic, fiziologic si fiziopatologic,de diagnoza si imagism, energetic direct si la distantza ! (vedeti articolul Calcan Policlinic –Man !)

Proces de aparitzie eruptiva de cunoastere fiziologica embriologic- endocrina,.. realmente  exhaustiv si delabrant,desfacind miezul unor destine si inceputuri ale speciei Om din unghiul creatiei,.. si al fetzei sale  primordiale: de la spirit..la embrion,.. de la comunicarea curenta prin viu grai sau literara,… la comunicarea ideatica ,  de suprafata  la care dvs. participati profesionist si suveran,

.. mergind spre..

 " La cea dintai Comunicare "...emotzional energetica de la Embrion.. la mama, gazda sa, pe care personal ,o deschid si o fac cunoscuta ca domeniu endocrin-gynecologic primordial ( aruncind medicina endocrinologica spre inceputurile sale embrionare,la Omul Embrionar !)..

si ajungind spre un ineluctabil aspect literar care a venit ulterior , in mod normal prin dorinta de a gasii expresii comune intre cresterea si destinul anatomic …si cresterea si destinul ideatic,.. al Gindului,sau al Logosului Divinitatzii,… facind parafrazarea dezvoltarii celulare cu nasterea imperioasa a ideatziei,a comunicarii si a capacitatii de reintelegere si reformulare a unor principii de origina a Fenomenului de gand,.. de la procreatia sa… la nastere si expresia sa adulta.. in Cresterea Comunicarii, cresterea de avangarda , asa cum o cunoastem normal , cresterea de avangarda asa cum ne-o dorim cit mai elaborata si perfecta in viitor,..

 

Sensul cutremurator al elaborarii decisive si al modalitatii de ajungere la  aceasta, secretul sens psihologic si filozofic,O Neo–Norma … expresia  unei :"O enorma uzina de cunoastere a grauntelui de pornire, istoria maternitatii si a produsului iesit !: normal, hibrid, autentic,sau clonat,... sau malformat al Nou nascutului,…sau zapacit genial ! prin alonja sa care depaseste ! cunoasterea si normalitatea curenta, 

… pe care il numim si il folosim cu inteligenta sau indecentza ; cu necinste ,viclenie si mirsavie,… sau cu  Minciuna gratuita, sau folositoare si preconceputa !  :

 

Gandul Suveranul absolut… al calitatii umane !  

( dar cu siguranta ca  nu suntem unica specie care il putem formula si vechicula !,…el fiind universal !)… Dar,Complexul intzelegerii simple ,mai usor de transferat, de procesat, de exploatat,… decit transmiterea comunicarii energetice, Un Vehicol initial,..Superior ,si aur – autentic Natural,..Primordiu de intzelegere universal eliptica , viforoasa,… alarmant ! si de instantanee Procedura ! :

   … Un Anuntz !.. O Porunca,.. O Comanda,.. O executzie simpla comunicativa,.. O Alungare, O Stergere,.. Anulare,definitiva uitare !  si..

   Trebuie sa ingradim ceea ce considreram unica ! capacitate de cuprindere a existentei noastre ca individ :Eu si ca un grup .. O Comunitate !.. Noi !

 si sa intelegem ca exista cel putzin o alta modalitate de a functiona complex ca Mental, cu functzii asemanatoare sau (… cu sigurantza superioare)..

 

Comunitatea Mentala Energetica ! definind si denumind,..

Norul de cunoastere generala care uneste cosmosul si regnuri..pe Cursorul Timpului si al Spatiului…si al informatzionalitatzii !…Suveran/ana…  Absolut/a… ( Logosul definitiv al oului Cosmic !)… si unde…printre vietzuitoare, Omul are un mare rol ,..dar este izolat  fatza de diversitate felurilor de comunicare,.. prin mecanismul sau,.. propriu ca individ … uman ! :

 liber, simplu, intens  functzional si multiplicativ,..care reprezinta o serie intreaga de facilitari de obisnuintza, ierahii, suveniruri de logica sau dialectica !.. si mai ales.. cartezian,.. sau de inselatorie si ambiguitate carteziana ?!(o posibilitate ?)… Concluzii Restrictive si Anulative… la care ne indemna scurgerea civilizatiilor noastre,discrepantza de tehnicivism ?! – tehnicism ,.. si de asistare a marimilor de masuratoare,… efect !.. si devenit cauza a progresului , falsa himera ca masurind … golim mentalul,.. ca o gramada de struguri(un purcoi ?) din cada de strivit !! si ii vom gusta aromele,.. dar buna este si strepeziciunea initziala ! a fructelor Necoapte !, dar  si  verzi !.. inca ca iarba  si frunza de Vitza,… Mama :

 

 Premisa timpurie !.. mare avantaj ! embrioni si copii prescolari de informatize !dau gust asteptarilor viitoare ,.. dar le si impulsioneaza spre inchipuirea ! aromelor viitoare !, placere interzisa, dar… de Urmat Promisa ! Plina de necunoscut de incercat !,si de nerefuzat :… cathartic, charismic, cartezianic, orice este posibil ! Dileme !

 ..Verziturile catzaratului de pofta, in copacii fructificatzi, de la inceput de vara !

 si mai ales a uitarii performantzelor celor trecute,vechi parinti sau rude ancestrale ! Dar umbra lor este ingropata mai la suptrafatza de cit credem…de ce ? pentru ca specia are nevoie de certitudini si de asa-zise : Avize de Stabilitate… de Epoca ! :

  ERE : era glaciara, era griului, era masinariei la grade diferite de tehnologizare,..era actuala a Dezordinii,.. razboaie,..avans tehnologic,..globalizare –clonare,liberalism si democratzie,.. Zxorii(splendida sintagma a unei nevinovate greseli de tastatura !),de fapt Zorii cu amprenta unei alte deschideri !: deschidera unei poteci,alteia decit cartezian normala,..logic normala ! : Primordiala Legea a Greselii,ca mijloc de evadare din obisnuintza si Perimata functzie ! Una din primele legii  Ale Functiilor Energetice,care ne retrimite abrupt in valea,( nu ! … chiar in rapa !).. masinii de cuvinte a lui Francoise Lully timpul European1640 ?!(despre exactitudinea denumirii parintelui ei !)  

Zxorii !

 Zxorii ! … Zorii…  A unei noi cotituri !

 

… pe care aparentza !  acuma inainte de a fi desfiintzata,(aceasta nebuna societete de consumatori,ai laudatului modernism actual,..Consumatorii de Paguba/e) !..

 

O Fardeaza cu facilitatzi multiple !.. de vertiginoasa schimbare in a usura si mai mult dificultatile cui ?.. si pentru ce ?.. cine are nevoie realmente de ele afara de fabricantii si comerciantzii ,care dispera cautind debuseul .. sau pretzul de monopol ?

 cind oare vine timpul de a ne opri din goana spre false surogate tehnice ?

 Aceasta este dimensiunea dintre bomba nucleara ca achizitie de moment, devenita rapid o povara totala, .. plina de pericol…

si ultimul tip de masina cu multiple adaosuri, si rezolvari de efect, provocate de gestiunea nefasta de oportunitati anterioare ! sau… o revolutionara viatza de bucatarie, devenita o mica uzina in expansiune ! care toaca acuma surogate de legume si alimente, pe care nici lipsurile din perioada mondialelor razboaie nu le-ar fi admis cu exceptzia gustului  capcana de esentze chimice  perfecte,in similitudine, dar derivate  extrem  de ieftin din petrolul… noroios  !..

 Consumam ce consumam, si deja simtzim senzatii difuze de greatza !

 Modernitatzile ! vai  de moda de a fi ca Ei , ca EL..  trecatorul personaj al Reklamelor de T.V.,… Anonimul, care culkmea … itzi si seamana ! ,care te obliga de a observa si crede pe cuvint surogate de regie  a aplicarii noilor … Noutazzzii !.. Se vindeee !,..

 Ma vindeee ! ( asa cum recent am citit pe bordul unei Cielo de vinzare, alaturi de anul de fabricatie si datele tehnice .. si iata ca public aceasta idee socotita si de  mine : marfa !! ).. involuntar al naibii autor !..si desigur aproape analfabet ,dar istetz… comerciant !

Modernitati.. a caror cursa de iminenta aparitzie si iminenta perfectzionare ! Te covirseste, te hartzuieste, te izgoneste in obligatzia cotidiana de a le lua in seama si de a le achizitziona  incantat fara a avea.. reala nevoie de ele!

 

Obligatie pe care nu o admiti in ruptul capului. Este o impertinentza ! Este un amestec nedemocratic in viatza Ta ! Nu le cer parerea si nu sunt de acord sa Le  aud parerea : ..ta !, ..a lor !..  burduful mecanic  de a  spune cu emfaza sau obscura modestie …  parerea Mea !...

De fapt este intotdeuna o adevarata Emfaza : Parerea Mea !... Si tzi se toarna sub ascunzisul acestei formulari smerite si nevinovate,.. cele mai dubioase si …vai de ele !  enuntzuri  ,..  cel  putin repetente la morala !,..dar ele sunt mult mai cuprinzatoare .. au un larg registru de ineptzii sau vinovatzii,..

De aceea recurgem la copii prescolari care spun cu cel mai autentic spirit traznai ,.. ei sunt lipsitzi de premeditare si ca masina automata de a alcatui fraze criptate,.. de intimplarile de asociere mintala  aleatorie ale cuvintelor ! spun traznai surprinzatoare, nu numai caraghioase,.. dar uneori simtzi adincimea potrivelii cu situatzii curente,..este nostalgica atentzionare a Suveranului de Informatzionalitate Tatal Emotiilor ( Sau.. Domnul emoptziilor ,..  cum s-a gresit la tastatura de curind intr-un dialog de prieteni !

avem Oracole de buzunar,si psihologii si sefii de organizatii cetatenesti ar trebui sa ia notitze sau sa ramina pe ginduri…cel putzin ?! in timpul distractziei sau dupa …mai ales !,.. dimineatza la baie sau cafea ! momente de singuratate asociate… cu mersul solitar al  Regilor trecatori …dinspre buduar spre baie ! 

.. Moda atragatoare de tehnicism avansat in debuseuri comerciale,moda gaselnitzelor mecanice care te ajuta sa nu te  mai opresti din placerea frivolitatzii ..de a gasi nastrusnica idee !.. si esti furat de zglobiul  si glumetz anuntz mental,…

care dibaci te fura : uite ce i-a mai dat prin cap inventatorului de lozinci-reclame !

ideea de a se mai inventa cite ceva !,.. Pedeapsa meritata ,creatzie care deja este sufocata de avalansa de mici suruburi pozitionate invers,fatza de proiectul anterior,vindut cu succes..si acuma  prin inversie,botezat.. ca nou !

.. care inainte,de boomul de inventica aplicativa comerciala  ma  facea… ca aratatorul meu manipulat de permanente miscari de incercare,.. de a nimerii un orificiu la cadranul rotund al telefonului ! ( fiind treaz sau ametzit de whisky,de ..adresa West oceanic ! , eu fiind un simplu si cumpatat… bautor de bere !), sa fie inlocuit cu o simpla dar derizorie  si automata miscare  tactila !,… de digitalizare !(Electronica digitala !)

    Va puteti da seama cum miscarea precisa si hotarita a muschilor plamei si antebratului,.. cu reverberatzii cerebrale, si de dezvoltare complexa !(care au nascut dezvoltarea de milenii de umanitate si animalitate)a zonelor parieto – frontale ,.. enorma reprezentare la degetul mare si arator de la mina dreapta a homunculus-ului senzitiv sau tactil,.. Atlas de reprezentare  de fiziologie neurologica !  Se vor diminua si atrofia prin nefunctzionarea naturala !datorata tactilizarii digitale ca semnal electronic modern !

Ce-ara-face !... vom intervenii cu o corectzie la metoda…cimp liber !

 Ura !.. vom da liber… la aparitzia inventziei de corijare :

"Mecanism gradat de stimulare al indexului" ( … o culme de tehnicitate a unui cerc reputat de savanti ! Studiile au confirmat veridicitatea concluziilor 85% sunt rezultate pozitive,22%  sunt egalecu o  crestera a functiei normale… si numai 2% sunt conforme cu placeboul !…,).. pentru dezvoltarea cerebrala la cotele  adultului sau ale nou nascutului… numai rasucind un cursor electric !,.. vom obtzine varianta pe care o dorim,… pentru pretentzia de a avea… un eficace antrenament !...

 

… sau vom folosi bretele cu siraguri de bile,dure si moi(bretele pentru supra-ponderali si combaterea celulitei )!.. pentru fitness la frectia indexului,.. cu viteze diferite ! si concomitent aparatul ne va aduce in varianta de Lux ,de intarire a efectului si prin vizualizare concomitenta ! : si   a borcanul de maioneza, cu oua de cangur,pentru a imbunatatii tactilitatea,…prin  observarea  urcarii automate a marginilor borcanului si avansarea la vedere a indexului in crema,..care poate fi racita ,sau incalzita,.. sau poate inghetza instantaneu pe index, sau se poate evapora sau aprinde !,.. fara ca sa arda  tegumentul,.. o minunata tehnica in slujba omului modern !... bla …bla..  bla, bla.     Bla.. bla. !

… va dati seama ce cistig neuronal de conventzie anatomica-axonal-neuronala, derulata de la emotzia de surpriza , combinata cu neasteptatul ! .. sau cu frica ! …si urmata de destinderea brusca de usurare ,… ca la filmarea cu camera ascunsa !, .. cind vezi ca sfere – tampoane cauciucate..  numeroase, sterg vertical, circular, orizontal si printre cute !.. indexul care apare vioi si  aproape relaxat – impacat !.. masaj datorat de  o culme a progresului …care ocoleste si ocroteste  astfel,.. si disperarea de sex si vindeca fobiile   acestei dereglari cauzata prin lipsa ozonului  dintre  inelul 4 spre 5 al ionosferei, orientate spre Steaua Polara ! Excelenta lucratura la comanda,.. are  deja o audientza covirsitoare printe cei mai mintosi :… ai nostrii sunt mai inteligentzi si fini ginditori,… avem pretentzia sa concluzionam !... la finalul studiului facut…

Acum aplaudam digitalizarea si inlaturam vinovat Calculul Matematic mental,.. cu maruntul artificiu al calculatorului tabachera,sau stilou cu calculator cuplat,.. la GPS. prin satelit !…

…. dar chiar nu ati simtzit recitalul placut al simplei operatii matematice,.. de scoala primara !, pe care acuma o descoperi ca este un ritual cifric de o frumusetze si de o armonie ascunsa ! ,.. melodie a inmultzirii si a impartzirii,…care prin uitare si nefolosintza devine dificila !.. dar iti dai seama ca pentru creatorii antici,greci –chaldeeni, egipteni si arabi  a fost un Poem Matematic de reguli si expresie sacerdotala ,aproape.. ezoterism pur si inital,…Initziatic de la Zeul tutelar : Un Apollo sau un Esculap, Fiu tamaduitor, sau un Hermes Trismegistus,.. sau Mercur comercialul inselatoriilor (trebuia sa fie un bun matematician penru asta !)

Nu intimplator ii pomenim pe matematicienii antici,fara sa gindim ca ei au fost de fapt mari titani ai  mestesugului ! care l-au impartzit tuturor,fara a da porunci de asociere si de  …Obligatii de hrana si comert de Grup,.. de Obligat !    sa – l  urmezi… daca da  ..Da !  ca daca nu .. NU ! ,…

(oblo-gatii.. oblo-gratii !..greseala sonora si edificatoare… de sintagma …de fapt ! 

care te face sa regretzi ca este dificil de a  mai manipula matematica simpla de scolar ,.. ca in secolele, deceniile trecute,…si brusc  la primul handicap de readucere aminte,… de poticnire de greseala a ordinii cifrelor si a aranjamentului ordonat si deja uitat( egal= face zece !... si se tzine unu !).. iti dai seama ca te-ai prostit !,

 ..sau mai rau… te-a lovit ateroscleroza, si  colesterolul , murdar obicei care-l are …de a creste si umplut, ..de a da peste pahar !, iar Obezitatea  Ce sa mai spunem :..este  mai grava decit cancerul… si mai dificila de tratat ! ( moderna achizitie de prima  ora de dimineata de an 2005 ! … te sapa ca si clonarea la radacina…. fara scapare !

I-ati  iute agenda de insemnari si calcule medicale de viatza,… mai tinara si mai lunga si.. pune-te pe socoteli cu calculatorul alaturi,… pentru a scapa de pericole !,

… pentru a-ti face bugetul de TRAIT ! ,cit la Ziar !,..cit la farmacie !,.. cit la Piatza !,.. cit la tutun !,.. cit la gaze, …Cit la UE !

 

 Si brusc ! iti dai seama  ca nu te mai recunosti , esti prins !!..

 Poate chiar te-ai complicat !... si ca te-ai si obisnuit cu obiceiuri rele,neverosimile si cidate !.. ca ai luat obiceiuri  proaste, induse cu viclenie si vinovate tzeluri, prozaice !, .. de comert de taraba !

 

dar este… o Criza ! fare  de care…. Nu se va naste  o alta societate !..

 Purtatoare De Civilizatzie ! ,.. Alta !... Noua ! proaspata si aburind….

Nastere..  numai prin eforturi supra-omenesti si cheltuieli de renovare exorbitante ! Nastere.. decit numai…. prin zdruncinarile si desfacerile actuale ,..urmate de anulari ! Triste obligatzii !,..

adica,… ha..hat,..departe !.. viitoare !,.. si asta numai la  vointa armonioasa a desferecarii  Tuturor facute si nefacute : si .. Numai la momentul oportun ! pe care noi nu il cunoastem ,dar poate… il simtzim,sau macar il presimtzim :

.. de izgoniri, de refulari ,de schimburi si modificari,…care vor aduce schimbarile  radicale :

 O urmatoare si  in progres societate ! .. Ciclic,..  totul ciclic !                     . Traim vremurile pe care nu puteam sa ni le inchipuim ca sunt atit de colorate in tot registrul de culori ale schimbarii  si Transformarii !, …

… si  al schimburilor Umane ! Vremea interconexiunii  a  Marilor grupuri umane continentale !.. Cine creste ?.. cine scade ?,.. cine dispare ?,cine piere cu incetul !…

Societatea progresului viitor !,de la nasterea caruia … multe vor pierii !... Pina inainte… si dupa !,

… in afara de ceea ce trebuie pastrat !... Obligatoriu !…

 

 Pentru ca aceste eflorescenzte.. Inflorescentze…interni-Muguri Sunt Viitori Stapini ai Lumii viitoare !,..

Lumea pentru care Noi …vom fi : Cei vehi plini de zbateri si nereusite,.. amarnici PLATITORI…si sacaitori parinti !,..

… care s-au dezbracat la piele in preziua nasterii … Celor Noi !,.. (vremuri sau societatzi !)

 

…Si s-au certat ingrozitor un secol sau doua,.. inaite de a fi arbitratzi suveran de Natura si ineluctabilele..legi ale continuitatii !..                             .       Legile  permanentzei ,… Si Continuitazii in Procreiere !..

 purtate de cuvintele lui Dumnezeu,.. cel Anti_haos( A-chaos),..al Momentului Spatiu–Timp,…

inscris alaturi de alte desfasurari  mai mult sau mai putin asemanatoare, dar in esentza,etape de drum :obligatorii si programate !… dar cu  o Receptare incerta pentru Inzestrarea noastra !,.. Programata inainte de diluviu si inainte de Izgonira dumnezeiasca !,...

  Gindul ca   Emanatzie_secretie umana de mecanism  si sorginte energetica ( intima Secretzie.. si Rezultat al mentalului difuz al Informationalitatzii… potrivind de sus acordarea tuturor gradelor de constientizare denumite de catre Noi generic Mental – rezultat particular al tuturor formelor fizice,legate la informatzionalitatea superioara ,.. prin armonie si pentru … Creatzia de Armonie !),..

    Expresia A Logosului,..  circumscris in relatziile sale de ideatzie si ca rezultat al gindirii de enuntz,.. sau de convingere,… sau de argumentare, ..de contradictzie,..si

 de Emotzie !... ca cel mai de pretz Enuntz,… Enuntz Imnic Magnific de majestate –sugestie elocventa de Maretzie,…. Sentintza si Catedrala de Cuvinte,.. de vorbe si Idei,… avind si Obligatoriu ! percepte de Lauda si smerita Recunoastere !,.. cuvinte –Expresii cerute de profetzii ..si de inscris in Tabelele de Legi,..

… proclamatii de care antichitatea era plina ! in cetatzi, in forumuri,.. sau la rascruce de drumuri,… sau in virful de Munte !,sau temple singuratece ,in insule singuratece….in grotele sanctuare…. Ale vestalelor oraculare sau orfice …la Delfi la Milet,..sau la forumul Romei !

… Ea (informationalitatea emotzionala-aspect tehnic constitutiv) conducindu-se dupa principii si ordine de natura strict energetica… Cea dintai si unica cultura universala ,mentzinuta pina la sfirsitul Renasterii si aparitzia doctrinara a Carteziansmului epocii tehniciste,.. care a si inlocuit-o la nivel de functzionare si recunoaste oficializata,… alte variante anterioare fiind excluse, sub amenintzari de.. pedepse grele !

… Reglementare pe care am mostenit-o (dezastruasa  parasire.. nascand porniri vindicative,si o stagnare anuntzata …   pe termen lung si… foarte lung !), …ca aspect restrictiv si de  vinovatzie de asociere !,… un eretic amestec nepermis ! ,… dar care, permanent !..a lasat ochiuri de schimb si intrevederi socotite… ezotrerism ?! sau aspecte singulare "de iluminism".. sau erezie …geniala ( impudica scuza care nu ofera scapare !)… sau Blasfemie ! Popas in Beciuri si mai rau : Rugul si Spinzuratoare in Piatza publica,…  sub darabana Tobosarilor aliniatzi alaturi de halebardieri si multzime de gura –casaca ,…dar si de Oficialitatzi,…spectacol grandios,… alaiul suferintzei organizate … si de luat aminte !!

 …Gandul ca rezultanta a Emotziei, a emotzionalitatzii ( parcurs de drum si alambicare), dar  si de Fatza…   reliefata la Receptor : Masina de origina a proceselor ideatice !!,..

dar cu siguranta, el este tehnic vorbind de Natura   ... Energetica, mai complex ca nastere ... si  ca avint  de expresie si de circulatie  (vedeti articolul: Sintaxa cuvintului ca o artesiana a ideatiei si a poeziei,(..capitolul beginnig 2 ,texte in lima romana,..http://newendocrinology.buzau.ro )

                                                  *

GANDUL : SUVERANUL ABSOLUT… AL CALITATII UMANE ! OGLINDA A  ARMONIEI ENERGETICE,.. SINGURA OGLINDA MENTALA NATURALA CARE DESAVIRSESTE EVIDENTIEREA ARMONIEI ENERGETICE SI O STIMULEAZA PRIN SIMULTANEITATEA OGLIDIRII , FACIND POSIBILA CONSTIINTA DE GRUP,..  DE GRUPURI – IMPREUNA ! SI… DE VIATA ! … PERMIT ARMONIILE ENERGIEI DE VIATZA… !

 

Gandul : Suveranul absolut… al calitatii umane ! Singura Oglinda mentala naturala care desavirseste evidentzierea Armoniei energetice si o Stimuleaza,prin simultaneitatea gandirii, printr-o evidentziere nuantzata, Gandul face sinteza si legatura dintre etajele de functzionare naturala concomitenta,..constientizandu-le,facind asamblarea acestor constientizari, Reverberatzia cunoasterii comune prin constientizare diversa si vecina,.. Legatura  simpla printr–o  sprintena ideatzie,.. si prin functzia de oglinda asigurind auto–controlul si evidentzierea grupurilor naturale : vegetale, animale,..cu fenomene fizice diverse : ceresti, pamintene, acvatice sau… aeriene ori emotionale(Emotia vehicolul primordial al Limbajului,este aici dovada curgerii energiei de viata !, ale fiecarui grup  ,.. asigurind accesul cunoasterii functziei Vantului ca determinant al circulatziei vibratorii –de variabilitate in toate cerurile de activitate energetica dinamica continuua,.. Grupuri_de_viatza " impreuna !",de cimp,padure,animale si nori ceresti …Forme fizice de  cimp - flori iarba,..  copaci -padure, animale si nori ceresti  fiecare cu directia sa potrivita  de miscare, comuna in etaje precise,areale de armonie energetica !.. care permit armonii de energie de viatza,

 

Facind posibila constiintza de Grup,..  de Grupuri_impreuna ! si… de_viata ! … permit armoniile energiei de viatza… !,… dupa stergerea prezentzei ultimilor grupuri de_Impreuna,.. de armonie_de_viatza,…prin stergere biologica …devenind  trecutzii..  impreuna_de Grupuri… ce parasesc cercurile  dintre ceruri,….  disparutzii… deveniti stramosi parintzi ! ...Patrisicii sfintitzi !

 

…Plecatzii-trecutzii fosti grupuri de viatza_impreuna, consolidatzi de miscarea energiei, controlata informatzional si miscata,..ca si de vint (vintul.. assirianul zeu Enlil,.. cel care desparte impreunarea cerului de Muntele – pamint ! ) … de admirabila si miraculoasa energie dinamica, creator de aprindere,butonde contact…deschis ! de maiestre variabilitatzi de expresie totala si, sau singular – individuala… de grup_Impreuna ! …. La momentul Vietzii grupurilor _impreuna pe toate cerurile…vietzii,…. Vintul le da expresie de energie, Vintul le tzine _impreuna ! in Viatza…

 

… Apoi vin altzii,… Vintul ramane acelasi !

 

                                                               *  **  *

Va continua si se va reverifica.

 @@@@@