ECCEO5.ROMA  ABSTRACT NUMAR 14  :

 

“APARATUL ARTICULAR OSOS, UN  VERITABIL ORGAN VITAL ASOCIAT,DIN CATEGORIA ORGANELOR PARENCHIMATOASE, CONTINATOR  DE ORGANE VITALE , ORGAN DE PROTECTIE ESENTIALA, EL INSUSI PROTECTOR AL ORGANELOR VITALE,FACIND PARTE DIN SERIA TESUTURILOR BIOLOGICE DE PROTECTIE MAJORA SI DE ASPECT COSTITUTIV, ANGRENAJ DE SUSTINERE SCHELETICA - CONTINUATORUL FILOGENETIC AL ALTOR ANGRENAJE VERIFICATE DE TIMP CU ASPECT DE PROTECTIE LA NEVERTEBRATE,DE TIPUL COCHILII ,VALVE,

 

  Cristian Calcan,Mariana Calcan “New Endocrinology Medicine Sciences” Research Center,Buzau,Romania.

 

 

* Patologia osoasa reumatismala in viziunea medicinii energetice taumaturgice embriologic endocrine.

 

* Rolul echipajelor endocrine de salvare, modificarea aparenta a fiziologiei si fiziopatologiei osoase in functiile tandemelor endocrine Thymus – Hipofiza, Thymus – Glanda Calosso – Pineala ENDOCRIN ENERGETICA,

 

* Functiile polului lichidian si Aplicarea legilor vaselor comunicante ca mijloc de modulare energetica de curgere de fluid in stingerea suferintelor corporale si osoase,in stergerea simptomatologiei organelor vitale afectate energetic si vascular parenchimatos.

 

 * Aparatul articular osos, un  veritabil organ asociat Vital –Parenchimatos,continator  de organe vitale , -organ de protectie esentiala,- protector al organelor vitale “....Toate sunt  de fapt esenta functiilor  aparatului osos ,si,.. sau rezultanta lor fiziologica prin aplicarea mecanismelor - functiilor energetice embriologic endocrine controlate de receptorii (E.S.E.T.E.E.),controlati de Abdominal Energetic Vitelin-Hepatic-Portal-Brain  si de Receptorii sai Energetici Embrionari – Coelomici raspinditi corporal.

 

·                    Aparatul articular osos,  este continator  de organe vitale  ,facind parte din  tesuturile biologice de protectie majora si de aspect costitutiv,  sau  de sustinere scheletica - continuatorul filogenetic al altor angrenaje verificate de timp cu aspect de protectie la nevertebrate , de tipul valvelor  sau cochilii.

·                    Aparatul osos  are trei componente  functionale :de Protectie, de Continere(1) ,De Sustinere (2),  si de Motilitate(3).

 

* Aceasta Retea de Receptori Energetici Initiali si mai apoi

Functionali Tardivi sunt Vechi Receptori cu functie de Organizatori Embrionari de Asigurare a Cresterii Embironare Timpurii,

 

* La organele parenchimatoase cu aspect de Continut al Continatorului osos, sau depinzind de un Continator fascial – ligamentar restrictiv (inextensibil),..orice variabilitate care depaseste un prag minim de normalitate duce la mari perturbatii

de fiziologie .

 * Acest lucru este aranjat, propus si realmente condus de Echipajele de Salvare `Energetice Taumaturgice Embriologic Endocrine (E.S.E.T.E.E.) care sunt alarmate de Receptorii de tip D.N.E.F.S –Feyrter , Sincitiali Embrionari. de evolutie embrionara,  dar care sunt preluate in  cursul fixarii Activitatilor Energetice Generale... ca simplu tipar de Fractal Energetic Receptor combiat cu Potentiale Fixe de Graf ( ordine de drum ,directie energetica obligatorie!),...potrivit Legilor de functionare Energetica arhaice si Filogenetice,dar ramase Valabile !

* Deci o Receptie,asigurata de o Functie Morfologica si strict functionala Fixa,  repetat fixata de o parcurgere fixa (!)Cel de al doilea element de control al Receptorului Biologic Energetic din tiparul ajuns sa exprime perfect functionalitatea  sistemului E.S.E.T.E.E. : este reglementarea de Graf Energetic care incuie transmisia pe o directie(!),.... Lacatuind firesc un proces biologic (!)

 

 

 * Glandele endocrine,.... “Echipajele De Salvare Energetice Taumaturgice Embriologic  Endocrine”  “E.S.E.T.E.E.” cum sunt :

 

Thimusul, Hipofiza, si  Glanda Calosso -Pineala,.... Au o influenta deosebita asupra functiilor aparatului osos si asupra modificarilor sale de ordin arhitectural - constitutiv, instalind protectie parenchimatos vitala prin imbibitie lichidiana , zonala   si actiune de corectie asupra osului si A partilor moi adiacente,....producind corectii fiziologice dar si corectii fiziopatologice ,Thymusul are un rol foarte important ducind la plastifiere a segmentelor osoase cu ajutorul folosirii impulsurilor dirijate lichidiene... si manifestind deosebite tendinte taumaturgice prin insasi modificarea corporala in crestere prin hiper functei si prin manipularea volumului circulant lichidian mai crescut.

 

 

                                     * * ***           **  *

 

  XXZZWWGG  WEB ECCEO5 ROMA

 ECCEO5.ROMA  ABSTRACT NUMAR 15    Titlul:

 

“CAZUL CLINIC  COPIL IN VIRSTA DE 1 AN, SEX MASCULIN, INTERNAT LA SPITAL BUZAU, CU DIAGNOSTICUL:TRAUMATISM, CU SECHELE PREZENTE, DIAGNOSTICATE CA FRACTURA DE TIBIE DREAPTA,1/3 PROXIMALA...TRATAMENTUL APLICAT,APARAT GIPSAT,...DE FAPT UN SINDROM PREZENTIND O OSTEOLIZA TIBIALA PROXIMALA LATERAL DREAPTA, IN PROGRESIE, CU GELATINAREA(INMUIEREA) NUCLEULUI PERONIER ADIACENT,MERGIND PINA LA DECAPSULAREA PLATOULUI TIBIAL.”

 

Cristian Calcan,Mariana Calcan “New Endocrinology Medicine Sciences” Research Center, Buzau, Romania.

 

 

Motto: o pecete timpurie osoasa embrionara!

 

*De la 7-8 luni embrionare se gaseste manifestarea osoasa a unei gelatinari pe conturul osului tibial la treimea proximala lateral drept,ca o zona circulara apreciabial,pe fondul unor deficiente genetice mentionate:defecte energetice ale cromozomilor(...)consultul embrionar s-a facut instantaneu “in vivo “,

 

* La 9 luni embrionare defectul osos se accentueaza si este insotit de malformatii congenitale functionale certe : La Rinichiul drept consistenta crecuta, Cardiac: ventricol drept cu defecte de sept,  Tulburari de circulatie difuza cerebrala pe emisfera dreapta,si tulburari de hipofunctionalitate ; gastrica ,intestinala, renala dreapta, pulmon sting cu aspect hipo-energetic ,slab aerat, folosit ca rezervor lichidian .

 

* Evolutia postnatala a leziunii osoase; la 2,5 luni suferinta neuro-psihica,un stress energetic,retardare cerebrala, osos se constitue aspect de scindare(fracturare) a capatului tibial proximal,lipseste capatul peronier(a osului peronier)

 

* La 5 luni post natal tulburari mari de constituire ale nucleilor de osificare si topirea,lipsa capului de os peroneu, mari probleme de sustinere in ortostatism,atingeri functionasle musculare ai muschilor lombari.

 

* La 8 luni se diagnosticheaza o fractura tibiala.. nestiuta si nebanuita, motiv de agitatie permanenta (!)

 

 * Si la un an (internat) i se pune un aparat gipsat!...

 

 * Dar inca de la 9 luni se produce adaugat si o leziune esentiala: Decapsulare incipienta a platoului tibial, care se desfasoara metodic cu dezlipire  milimetru cu milimetru, si care de azi, (ziua consultului) , pina la virsta 1 an si 2 luni, “in viitor” se va decapsula complect toata suprafata osoasa a genunchiului drept   !,

*Asociat ,De la 9 luni copilul prezinta o hipofunctie cerebrala, o hidrocefalie moderata si o hipofunctie medulara cu paralizie a muschilor lombari si membrele inferioare, nu sta ajutat in orto-statism, si aspect inflamator difuz la nervii spinali porniti din vertebra lombara L3 si pina la vertebra dorsala T10.

 

* Dar cerebral acest copil se va reface si va deveni aproape normal la virsta de 10 ani.

                                                    *  * * **

 

 

ECCEO5.ROMA  ABSTRACT NUMAR 16  : Titlu:

 

“O PACIENTA CONSULTATA PRIN INTERMEDIAR, LA APEL TELEFONIC, PREZINTA LA 17 ANI , DE SEX FEMININ, UN SINDROM TURNER LA CARE PREDOMINA MALFORMATII LA MEMBRELE INFERIOARE, INEGALITATE DE DIMESIUNI OSOASE ALE AXULUI PICIOARELOR,DEFORMARE DE BAZIN SI BASCULARE CU DURERI,PSEUDO ATROFIE MUSCULARA LA MEMBRUL INFERIOR STING SI SCURTARA DIMENSIONALA ! DEFECTE DE POSTURA , HIDROCEFALIE PE EMISFERA DREAPTA, CU ACCENTUATA RETARDARE MINTALA, SI  POSIBIL   AFAZICA. “

 

 Cristian Calcan,Mariana Calcan “New Endocrinology Medicine Sciences” Research Center, Buzau, Romania.

 

In cadrul examenului se confirma sindromul Turner...

Este fiziopatologic  posesoarea unei simptomatologii complexe: de retardare Cerebrala, difuza si intensa afectare pe emisfera cerebrala dreapta, cu scaderea relatiilor de acomodare, si de activitate mentala, cu o mare dezorganizare a veitii fiziologice si de relatie , ale sistemului Nervos central.

* Corporal prezinta o malformatie cardiaca pe trunchiul initial al arteri pulmonare, prezinta o disfunctie gastrica, si colecistica, cu hipodimensiuni, discrete malformatii de constituire, si cu hipofunctia partii superioare a tubului digestiv, o indelungata  manifestare dispeptica.

* O iritatie inflamatorie a ficatului lob drept, cu o consistenta dura, dilatari ale vascularizatiei sinusurilor si venelor hepatice-portale.

* La gonade(glande sexuale) prezinta un uter infantil foarte mic, cu hipofunctie utero-ovariana.

 

* La sistemul osos prezinta o malformatie osoasa complexa: membrul inferior sting mai scurt, cu atrofie musculara, si constructie osoasa deficitara, ale oaselor femural, si tibial si a celor doua articulati care depind de el, sold si genunchi,....osul coxal  sting  avind o   scadere a dimensiunilor de circa 10-15%.

 

* Piciorul drept este proportional mai lung cu 3-5 cm.,si are un coxal mai mare cu o crestere de 20%, si cu o pozitie de rotatie  diferita a coxalelor ,unul fata de altul de 20%.

* Are un membru inferior drept aparent mai mare, inegal fata de cel sting cu o tendinta de hiper-dezvoltare.

* O hipofunctionalitatea  a coloanei vertebrale lombare si dorsale, cu greutate de fixare in ortostatism, laxitate ligamentara si musculara, permanent decubit postural.

* Justificat are dureri la schimbarea posturala , la verticala, mers, are o poli-radiculo-nevrita de troficitate. Si  o constructie a nervilor spinali .... cu sindrom de coada de cal.

·                    Are functie de retardare mentala, psihic incoordonata si dependenta, tulburari arhitectonice a emisferei drepte, difuz si in bloc, in zona parieto-frontala etajul superior, cu o difuza compresie a substantei albe perinucleare, insotita de tulburari difuze functionale spre zona anatomica functionala a nucleilor diencefalici,tulburare a vazului,

 

·                     Se recunoaste o hidrocefalie moderata pe emisfera dreapta intern ,prin imbibitie,... si extern, cu o compresie de vecinatate pe emisfera stinga la ventriculii comuni .

 

                                                                  * * * * *           * *

 

 

ECCEO5.ROMA ABSTRACTUL NUMAR 24: VERSIUNEA  INITIALA FRANCEZA,TRADUCERE AUTOMATA ,CORIJATA.

 

”UNE PREMIERE DIAGNOSE AT DISTANCE SUR UNE PACIENTE OCCIDENTALE,...THIS RELATED  IN OBLIGATE CONFIDENTIALITY  IS!”

  Cher Saollyta , Immediatement ce soir je faite ton consulte ,sur une maniere promotional: Pour 2-3 minute au l’horizontal, sur mon lit(!) /l’heure 2,30A.M./ ....Ici je faite la diagnose, ( et j’ai avoire  redactee  demaine, au matain... a l’aube ) :    

*Ton problemes sont diverse ! :

 

*Des sechelles apres une gros traumathisme sur ton tete , d’apres 4-5 ans,...A une chute a 3 metres sur une terase in desequilibre,avec une “sock pointes” sur ton ” frontal areas” droite et sur l’occipital droite,..  

 

*Cette est le motivatione de vous devienne une probleme psihotique de” l’alarme et de peure, de l’anxiete”, et de desequilibre permanente.   La probleme se produite sur une anterieure temps,( au peri-naitre et avant de naitre)  le facon de presentatione intime a ton cerveau,dans l’aspecte peri-osseuse interne (!)... il-y-a des defectes de constructione et des troubles des gestionne de la metabolisme de Calcium( et de calcemie) ;et des celularite  propre osseue (des osteocite,osteblastes ,ou des“Susche-celles”,des osteocite ),...genetique sur la formationne de tessute conjunctive !.   

 

*Dans cette momente sur la secteure Frontal au champs Brodmanne pre 6. ou 8. (a.) et (b.) et au dessus de champ 8..... vous presente une Trouble de functionalitee qui genee la visualisationne de tes l’equipages des ton l’eyeux(mouvemente dans l’orbite et sur l’aquitee,et sur la creatione de Perceptionne normale de sent visuelle), ....et sur la Perceptionne Centrale dans le perimetre occipitale ,...dans la hemisphere droite (ici existe la conversione de Traumatisme qui je speciffiee une trouble d’arhitecture au dela de “falx Cerebri”,dans l’interieue de cerveau, pret de champs Brodmann 7b et Brodmann 39. superieur ,(la sege de l’equilibre),et au champs centrale pres de champ 17.,sur le champ18 ,en derriere  de cette champs 7.

 

·                    Ici se forme une anfractuositee fibreuse dans l’Interieure ,presgue gelatineuse inconturre, indistincte,... et dans l’Exterieure de cette locatione existe des Trouble de couche de cerveau ,...et de couche de Perioste (osseuse, consecence de la traumatisme et au dela de cette traumatisme, une signe genetigue),  

 

·                    Ici este le siege des trouble de personalite de tons equillibre, et de tons dechirure de la personalitee ( au propose de l’inflamatione genante de la pulvinar coda droite et  au de la  caput extrem  occipitale de la Ventricule deux droite, et de la couvre de l’Interieure ,presgue de poulvinar,la derniere code de Thalamus!)   

 

 

·                    Ici les trace de comunicationne avec des champs de surface de cerveau sont intercepte et geneaient!...(de trouble lesionelle et functionelle occipitale,au siege d’equilibre et de la cognitionne abstracte et formelle !)  

 

·                    Et je constate une parese(paralisiee) sur le membre gauce inferieure! (il-y-a existe au consecences !)

 

* La probleme importante se produire au sisteme oseuse qui aux vertebre lombaire  (lombaire L4 et L3) existe des inflamatione chronique et des trouble de nerfs spinale a l’origine, et au teritorie dorsale des vertebres Toracale T10 et T11, (probablement et 12) avec l’aspect generale de osteofiteuse compactte, des blocus  Pseudo(cvasi) Morbe Potte, une osificatione cronique et ancetre, presque genetique,...    

 

 * Et en fin ,tous la votre colonne Vertebrale sacrate, lombaire,  et dorsale sont presque,.. en pue pietrifiee ! avec disturbation des activite des Nerves Spinal , en majeure au droite, et des trouble functionelle au pied,(membre inferieue gauche) avec des sciathique, des trouble circulatoire des arteres de membre gauche, avec de insuficience de circulationne sanguine ,et des crampes musculaire avec periodicitee,  Ici je constate une parese (paralisationne molle, non duriffie) au pied gauche, avec des trouble de trophicite,atrophiatione musculaire, sans innervatione au plaques moteurese,et permanente trouble des functione des Nerve spinale, dans cette sectuere !

  

* En autre (!) Je  descriptione et je observe que votre poulmone droite est de longue temps inneficiente, avec de trouble de demi aerationne,une bronchite permanente, congenitale(?),  avec une disfunctione simple et reductione de 30% !  

 

* Je observe que existe une sistematique affectione sur ton estomac faible et dispeptique,*

 

* sur ta Vesicule biliare, avec d’inflamatione permanente sans grose pierre mais posible des tres petite,nombreuse,( en retro time a la 5-6 ans,age enfante!).   

 

·          Et je desendre a la Reine(renal )droite qui se comporte de 10-15 ans comme une reine avec des problemes de pierre(lithique)Lithiase dans son Pole superieure au calice 3 -et 4.   Ici la masse parenchimateuse bascule entre des inflamatione pour beaucoup des moins,...et la situatione normale  en consecence se transforme , de peu en peu ,..en une parenchime fibrosse !avec tous le consecences de maladie renale !

 

* Sur le gonade de votre personne je constate une  hipofunctione et des dimenssione tres maigre, une uterus tres petite, avec des hipofunctione de l’ovaire droite( qui ne semble “a rien”) et de Ovarus gauche gui  a functionne a limite  .

 

 

                                       **  * **