Ce este sintagma “Stapina lumii :Energia ,....Fecioara de Energie !“20.09.04

 

 Pe parcursul detailarii tuturor aspectelor legate de legile desfasurate ale energiei, asa  cum apar ele in cadrul teoretic si , mai ales din aspectele practice reiese un fapt de o importanta deosebita,..Existenta  unei Entitati superioare care se incearca de a fi denumita , simplu ca  “Stapina Energie” sa Stapina Lunna, Fecioara de Energie,o entitate suprema care se afla pe un avansat post primordial ,... ca punct de pornire  al dezvoltarii Universului .

 

Aceasta “Stapina Energie” este o rezultanta fireasca a Dinamicii Energetice Universale,este centrul  si esenta acestei dinamici, este rezultanta palpabila si responsabila ,care detine informationalitatea universala,este definita de aceasta si acopera toate manifestarile Acestei  Formule cuprinzatoare de informationalitate,ca FORMA MENTALA DESAVIRSITA, (ceea ce la un moment dat se considera a fii esenta cuprinzatoare a Calculatorului Universal :

Emotronul”),.. dar care s-a dovedit o sintagma pur tehnica, mai putin fericita si mai putin cuprinzatoare - descriptiva ,...in lumina relatiilor tipice Universale :

 

 Embrion - Fecioara – mama , Nascatoare,... dupa Legile lor guvernante (!) Rationamentul care a inscris cu destinatie precisa ca o entitate maxima “Stapina DE Energie”(si este necesar de a se incerca denumiri cit mai coerente cu fenomenologia sa : ”Regina Lunna de Energie”,...Stapina Lunna de Energie,...”Stapina Cerurilor de energie”, “Stapina  Universurilor de Energie”, ...”Stapina  Lumilor din Casa de Energie”,...

 

Asezarea sa este Central – periferica, si aspectul sau de informationalitate totala, cuprinsa la Toate legaturile conexate energetic ca Legitate informationala,este desigur sferica cvasi punctiforma ,central si radianta periferic, prin extraordinarele legaturi instantanee cu toate punctele – entitati de conversie energetica -informationala, rezultate din proprietati,...si exprimate de proprietatile sale informationale, dinamice si mai putin materiale(de facto),desigur ca ea este inconjurata de propriile sale centuri de ceruri energetice din ce in ce mai departate si mai radiante,... in scadere odata cu departarea spatiala a extiderii sale,...

 

Desigur ca aceasta entitate ,veridica este intr-un fel virtuala, materialiceste si   fizic , dar nu mai putin materiala din aspectele sale de conexiuni si interconectari .... interactive... de informationalitate energetica definitorie.

 

La ea este asociat un Embrion - Copil ,..ca implinre a legitatii energetice a perechii fecioara – Embrion – Nascatoare Mama.

 

Acest copil - Embrion poate fi cautat si adus  in prezenta discutiei,...ca un urmas pretinzind caractere asemanatoare si  legaturi de rudenie certe cu Mama – Fecioara ...Nascatoare:...desigur ca lui ii sunt cunoscute aspectele energetice , si de informationalitate,... desigur ca el isi poate dezvolta si insusi caracteristicile de Conducator al Mamei sale,aparator al Ei, si desigur ca potrivit Legii mama-Fiu el este hranit de catre mama sa “Stapina energie” .

 

Pentru ca stapinei de Energie nu -i este strain “spatiul” pe care il ocupa in intregime,...virtual,..sau prin intinderea conexiunilor sale totale si cuprinzatoare,..

 

 .... pentru ca acestui Embrion –Copil,.. nu -i pot fi straine, propriile conexiuni de informationalitate, trebuincioase siesi ,ca mijloace de acomodare si de initiere a propriei sale dezvoltari, a confirmarii propriilor sale destine si intregirii la grade inalte a caracteristicilor sale prezente de timpuriu.... si in dezvoltarea viitoare,      ca elemente de sustinere,...realizare si desfasurare complecta(!).

 

    El va uza de caracteristicele ocuparii spatiului,...din gol facindu-l plin,ocupat, si in posesie luat (!),apoi trebuie socotita informationalitatea sa din ce in ce mai complecta,mai conexa,mai interactiva , mai rapida , si....

 

Apoi trebuie avuta in vedere Relatia sa cu Timpul,o relatie mai speciala decit cu Spatiul,care este preluat prin ocupare de intinderea formatiunii sale material-virtuale,sau ambele forme la un loc,...

 

Pe cind cu Timpul situatia sa  nu sufera asemanare  : El , ca Embrion este o parte a acestei entitati denumite Timpm, este cu siguranta un Cocon de timp o expresie concentrata de timp,... este Oul timpului,... Oul stapinei de energie,...Este Oul –Embrion strins de Stapina timpului si in acelasi mod este timp concentrat din rezultanta aducerii sale la starea de Ou Embrion , incluzind si  calitatile sale,...aduse –impuse de Forma.

 

Dar aceasta parte a Timpului , in transformare, dubleaza ceea ce va deveni  in timp - masura ,... acest Timp-OU-Esenta,...Embrionul  Fecioarei Nascatoare,cu diferente de expresie si exteriorizare fata de intreg ,... ca Univers, si fata de mama sa  (!)

 

De la Reductiune de Embrion - ou ,... la aparitia acestei entitati Copil,.. prin Nastere,... vor aparea transformari si similitudini care nu vor indeparta esenta,energetica.spatiala,si de Timp masura sau expresie complecta si vom avea potrivit traditiei un nascut de copil de Timp adus la rasaritul de soare de primele raze pe Altarul de Prunc ,...la picioarele Muntilor ritualici –Sacri ,....numiti : Uranus, Marte, Saturn,... De Ziua Numita... Ca Ziua Primului Prunc La Solstitiul De Vara Si A Ultimului Prunc La Solstitiul De Iarna,....Minunata si Neasteptata Sosire A Ultimului Nascut,... Mezinul  Celest(!).

 

Aceasta Raza De Soare,... Prima ,Aduce Pruncul Lumina,... Din Inaltul Cerului Si Aduce Si Legatura sa initiala  si permanenta (cu) Embrionul,.. cu entitatile care se cresc din el,... despartindu–se :

.... Entitatea Timp,..entitatea Lumina,..entitatea de Spatiu,..entitatea de Energie,... Este momentul sa intervina personalizarea de similitudine , Analogie cu Oul-Embrion –Copil,... din Pruncul Apollo adus de Prima raza de Soare,..de solstitii,....

 

Soarele de Iarna,... Soarele de Vara (!)...

 

 Este Pruncul Lumina fagaduit de Timp, “ STAPINEI  FECIOARE  ENERGEIE ”,... este Timpul combinat cu analogia sa de infatisare Apollo –Lumina, ca aceasta entitate pluri-valenta ,conducatorul Fecioare si mamei sale , conducator al Lumilor sa capete o insemnata prezenta formala , morfologic zodiacala,pruncul adus de timpul-esenta de Moment,esenta de lumina, esenta de energei, esenta de intindere de Spatiu masurata si vizibila, ca aspect cuantificabil de cognitie - Martor si Marturie, vizibila si aievea catre toate fapturile  supuse efcetului binefactor al emotiilor  date Asistentei de faptul revelat de qvintupla –sextupla Forma, din formele de informationalitate, emotionalitate, lumina,spatiu,timp,energie,cel care devine masura timpului sau,conducatorul Lumilor si Aparatorul nascatoarei sale Stapina –fecioara Lunna de energie,cea care Noapte de noapte la timpul sorocit il lasa in calea Soarelui , ”de luat si de dus”, legatura de infasat.....

 

Fertilitatea, si Cel ce tulbura cerurile cu fulgere si vintul ,cel care lasa norii sa arte sensul miscarii energiilor,un reper ca suport de infatisare al virtualelor aratari de energie  exterioara, expulzata ca si “Me”,assirianul cu suportul de lumina aflat la origina umbrelor,sau ca fumul ridicat din betisoarele de ceremonie ale strabunilor,care exprimau discret sensul relatiilor cu sufletele duse,...umbre ale entitatilor de alta data,...

 

Lume de energie ,... lume de fum si vint.

 

Intilnirea energiei ordonate de dinamica obisnuita armonizata si : Nestapinita Energia de  expulzia imperioasa !, pricinuita de luari de atitudine ale schimbarilor de disarmonie,naste prin imprunare,... sortita egalizarii in armonie ,Embrionul si pruncul sub forma celor 6 principii plus vintul -fum ca entitatea personalizata pentru a fi recunoscuta  Totemic,...Epic ca “pruncul Apollo –intaia raza de lumina la Solstitii

                                                          

 

                                                                       ***

 

                          Va urma