O CONSULTATIE  PROFILACTICA  LA  O GRAVIDA , DEVENITA

O DIAGNOZA LA DISTANTA “DE ALARMA”, MOTIVATA DE ASPECTUL NEASTEPTAT (!) DE SARCINA GEMELARA FATA-BAIAT,SIAMEZI LOMBAR DORSAL,APRECIATA DE MEDICINA ALOPATA DREPT O SARCINA UNICA NORMALA (!), ....SI CARE INTRE TIMP (DUPA 7 - 8 SAPTAMINI ) LA CONSULTATIA LA DISTANTA EFECTUATA INTR – O  PRESUPUSA LUNA A 9.1/4,( AZI PROPRIU – ZIS, DATA 15.07.04), ESTE CU  REZULTATUL( RETRO! ) AL UNEI NASTERI  EFECTUATE LA 8,3/4 LUNI , ACUM 3 SAPTAMINI CU FETII MORTI ,... SI CU ASPECTE PREZENTATE LA MOMENTUL DE FATA (15.07.04) DE UTER RETRACTAT NORMAL , DIMENSIUNI NORMALE , CU ABSENTA SARCINII , SI STAREA FIZICA A MAMEI  RELATIV BUNA.

 

Cristian Calcan, Mariana Calcan,”New Endocrinology Bio – medicine Sciences ” Research Center, Buzau, Romania .WW diagnoza la distanta la o sarcina gemelara

 

O consultatie profilactica la o gravida ,o diagnoza la distanta la o sarcina gemelara siameza lombar,cu fat doi cu hidrocefalie,si cu prognostic sumbru, cu o operatie cezariana intempestiva la 8 ½ luni(recomandata de examinatorul diagostician energetic cu un avans de 45 de zile) pentru salvarea Fatului 1, Fetita viabila pina la virsta de 9 luni,compromisa prin intirzierea momentului operator si devenita si ea hidrocefalica si in pre-exitus la o nastere tradiva la 9,5 luni, fatul 2 Baiat fiind pre – exitus de 2-3 zile,in momentul  examinarii ( cu aparenta topire corporala , predominet cefalica , corporal  aspect flasc ,Hipofunctional... curind neviabil  ! ).

 

 O consultatie profilactica la o gravida ,o diagnoza la distanta La o sarcina in luna 7,1/2 ,Aparent normala,...cu stare fizica buna ,fara acuze, cu 3 ecografii si o tomografie tridimensionala efectuata la Bucuresti (rezultat sarcina normala la 3 luni, la 5 luni la 7 luni,sex fetita:

          Diagosticul energetic alarmant ( posibil sindrom Turner ?!) : Disgenezie malformationala evidentiata  la 7 1/2 luni embrionare, sarcina gemelara cu fetii in pozitie inversata si aspect de unire tipica siameza prin alipire de coloana lombara dorsala(sudare dorsala de corpuri vertebrale) cu prezentare obstreticala inversata : fatul 1 craniana, fatul 2 prezentare pelvina(si o placenta craniana de mari dimensiuni,arhitectura dimensionala,anfractuoasa!,(motivatie/cauza sau consecinta/efect),... prin Hipofunctia viscerala si lichidian  stagnanta de depozit ! :

 

Primul Fat: Fetita dezvoltata (aparent) normal , zona de sudare semi – superficiala osoasa de coloana lombara , Corp vertebral fata dorsala,(L4 - L5) Cerebral – encefalic dezvoltata corespunzator virstei, functionalitate energetica si fiziologica normala ( viabil cu termen !)....( se va vedea ca depinde de precocitatea operatorie a expulziei prin cezariana pina la data ultima(!) de virsta a sarcinii de 8,5 luni ).         Cu...

 

Fatul 2 Baiat : zona de alipire superficiala , dorsal corp vertebral toracal (L1 - T10). Cu multiple malformatii viscerale ( neviabile !) ale Fatului 2, cu aspect de hidrocefalie globala , emisfera dreapta sub aspect arhitectural  compozita normal, dar globulos  marita prin componenta de absorbtie lichidiana organica,cu aspect de imbibitie pseudo buretoasa( micro-alveolara), hipo - functionala la 2/3 ,si Emisfera stg. predominent  hidrocefalica ( peri – encefalica )si cu aspect de compresie si diminuare de volum a substantei encefalice,(cu 1/3), cu retardare in desvoltarea encefalului ,(cu o reductie  de 2 luni,ca virsta ) si  o incomplecta si partial arhitectonica encefalica ( reductia masei substantei corticale,cu structura  ventricular – nucleolara  modificata  – aparent amorfa,sau  indistincta ! ) 

                     Va urma :